Anime i manga en català

Moderadors: Guiru, wachimiro

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 10
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Death Note (Català-Japonès) | Nou: 17

dl. 20 set. 2010, 13:31

Death Note (2007)

Imatge
3xl - Wiki - Episodis


Death Note (デスノート, desu nōto) és un manga creat per Obata Takeshi, juntament amb Ōba Tsugumi, publicat per la revista semanal Shōnen Jump. Recentment finalitzat al Japó, ha arribat als 108 capítols setmanals publicats a la Shōnen Jump, entre desembre de 2003 i maig de 2006. Aquests 108 capitols s'han recopil·lat formant un total de 12 volums.

L'anime va ser emès a Japó des del 3 d'octubre de 2006 fins al 26 de juny de 2007 pel canal de televisió NTV, transmetent-se un total de 37 capítols. De moment, la sèrie s'ha adaptat a tres pel·lícules live action i a una novel·la (ANOTHER NOTE ロサンゼルスBB連続殺人事件) escrita per Nishio Ishin publicada el 1 d'agost de 2006, la qual aprofundeix la trama mostrada en el manga. La sèrie ha tingut un gran èxit tant a Japó com en l'exterior, obtenint el premi Li Pégase en la vintena cinquena versió del Festival de Cinema Fantàstic de Brussel·les.

En l'aspecte estètic, el manga té un dibuix molt cuidat i amb estil propi, obra d'Obata Takeshi, autor de Hikaru no Go, entre d'altres, amb uns dissenys de personatges molt encertats.

Argument (amb spoilers del primer capítol)
En Light Yagami és un noi de disset anys, aparentment un estudiant normal i corrent. Tot el normal i corrent que pot ser un setciències amb les millors notes del seu país.

Un bon dia, tornant cap a casa, es troba tirat al terra un quadern d'aspecte peculiar, amb la inscripció Death Note a la portada i les instruccions d'ús en perfecte anglès. Una vegada dins la comoditat de la seva llar, el noi es pren el seu temps en repasar les instruccions de tan curiós quadern de notes.

* Els humans els noms dels quals hagin sigut escrits dins d'aquest quadern moriran.
* Això només succeirà si l'escriptor té en ment el rostre de la víctima mentre escriu el seu nom.
* Si s'escriu una causa de mort abans de quaranta segons d'haver escrit el nom, la víctima morirà exactament com s'ha escrit.
* Si no s'escriu una causa de mort, la víctima morirà d'un atac al cor.

I just en aquell moment, un ésser alat entra per la finestra de l'habitació del noi. Es tracta d'en Ruyk, un shinigami ("déu de la mort"), bèstia d'uns dos metres d'alçada, peculiar mirada i d'un aspecte gòtic. Després de l'esglai inicial, en Light convida a en Ryuk a disposar de la seva ànima com a càstig, però no son aquestes les intencions del shinigami.


Característiques Tècniques
Vídeo: DVDrip, 720x404, 25fps, xvid, 968kbps.
Àudio:
- Català: DVBrip, mp3, 128kbps, 48kHz, estèreo REAL.
- Japonès: DVDrip, ac3, 48kHz, 5.1, 320kbps.
Durada: ~23 minuts/capítol.
Mida: ~235 megues/capítol.

Elinks
ed2k: Death Note -01- Renaixement (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(An...re-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
ed2k: Death Note -01- Renaixement (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(An...TotsRucs).v2.srt  [4.4 Kb] · ed2k: Death Note -01- Renaixement (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(An...s).catalàv2.srt  [47.7 Kb]
L'estudiant de secundària, Light Yagami troba un quadern caigut del cel anomenat "Death Note". Amb dubte prova els misteriosos poders de la llibreta i es troba per sorpresa que el llibre té el poder de matar les persones els noms dels quals estan escrits en ella. 5 dies més tard, en Ryuk, un shinigami es presenta a casa seva, dient-li que el llibre pertany a l'humà que el descobreixi primer i no pot ser retornat a menys que l'amo mori o renunci a la seva propietat. També deixa clar que Light va trobar la llibreta per casualitat i no va ser "elegit". Tot i que inicialment aterrit i angoixat per la forma en què va matar a la gent, Light decideix que farà servir la "Death Note" per matar a totes les persones dolentes per convertir-se en nou déu del món.

ed2k: Death Note -02- Duel (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Animelliure-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
ed2k: Death Note -02- Duel (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Animelliure-TotsRucs).srt  [4.4 Kb] · ed2k: Death Note -02- Duel (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Animelliu...ucs).català.srt  [61.5 Kb]
Light s'asseu a la classe d'Anglès mentre que la resta dels estudiants parlen entre si. En secret escriu en el Death Note. Light camina amb Ryuk darrera d'ell. Al pati de l'escola, Light li diu que no li parli, perquè els altres no puguin sentir la seva veu si parla en veu alta. Només el Light és capaç de conversar i veure el shinigami ja que és el propietari de la Death Note. Després el shinigami l'adverteix que si algú toca el Death Note també el podrà veure. Mentrestant, una organització anomenada la ICPO se sorprenen del patró comú de les morts dels criminals de tot el món, i parlen amb un misteriós detectiu anomenat L per atrapar a l'assassí misteriós que és coneix pels ciutadans com "Kira".
L para una trampa amb un assassí condemnat, Lind L. Taylor, que es fa passar per L a la televisió. La veritable veu de L diu a Light que s'ha revelat de ser de la regió de Kanto (Japó). Els dos juren que no es rendiran.


ed2k: Death Note -03- Negociacions (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(A...re-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
L'episodi comença en una reunió, on l'autoritat policial analitza les últimes observacions sobre el "cas Kira": peticions de L sobre l'hora i el dia de la mort dels criminals i arriba a la conclusió que Kira pot de fet ser un estudiant amb una concepció ingènua de la justícia. La reunió acaba amb L demanar dades sobre com les víctimes de Kira es van donar a conèixer. El pare de Light és agent de policia i el cap del cas Kira, Light informa a Ryuk que poden obtenir informació i mantenir un ull sobre els moviments de les autoritats. No obstant això L comença a sospitar que Kira té accés a informació de la policia. Mentrestant la Light sospita que pot estar sent seguit. Ryuk li diu a Light les dues principals diferències entre un shinigami i els éssers humans. En primer lloc, el shinigami obtenen l'esperança de vida de les persones que han matat "abans de temps". En segon lloc, els ulls shinigamis 'pot veure el nom de qualsevol persona i la seva esperança de vida només mirant als ulls', o que si Light vol poden intercanviar la meitat de la seva vida útil restant per un ull de shinigami, que li permetrà veure el nom i esperança de vida de tothom, igual que Ryuk fa (la vida útil de Light és 93312639).

ed2k: Death Note -04- Persecució (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(An...re-TotsRucs).avi  [235.01 Mb]
Soichiro Yagami està indignat amb la presciència dels agents de la Brigada d'Investigació Criminal del Japó i en vol conèixer el responsable. Mentre els policies resolen els seus problemes, en Light ha trobat la manera que els agents es mantinguin treballant el cas permanentment.

ed2k: Death Note -05- Estratègia (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(An...re-TotsRucs).avi  [235.03 Mb]
En Light troba una dona dins el departament de policia amb un missatge urgent per al grup de treball Kira. L'heroi descobreix que el fill de l'investigador ja no és l'únic que coneix la seva història. El que sap aquesta dona podria provocar la seva detenció.

ed2k: Death Note -06- Floriment (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Anim...re-TotsRucs).avi  [234.98 Mb]
En Light troba una dona dins el departament de policia amb un missatge urgent per al grup de treball Kira. L'heroi descobreix que el fill de l'investigador ja no és l'únic que coneix la seva història. El que sap aquesta dona podria provocar la seva detenció.

ed2k: Death Note -07- Ennuvolat (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Anim...re-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
En Light utilitza la Death Note per intentar acabar amb la dona que podria fer que el capturessin, però els seus poders no funcionen. El problema no és la llista, sinó el nom que dóna de la dona. Necessita un àlies o la història canviarà del tot.

ed2k: Death Note -08- Mirada (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Animelliure-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
L vol tancar encara més el cercle respecte a en Light. Per això fa col·locar vigilància per tot arreu, incloses càmeres. Però com sempre, en Light està un pas per davant, sap que el vigilen.

ed2k: Death Note -09- Contacte (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Anime...re-TotsRucs).avi  [235.10 Mb]
Els assassinats continuen i L comença a sospitar de la conducta massa perfecta d'en Light. Comença a investigar per la seva banda per apropar-se a l'assassí i una de les primeres mesures serà matricular-se a la universitat.

ed2k: Death Note -10- Sospites (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Anime...re-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
L comença a tenir seriosos dubtes sobre en Light. Però tot acaba d'una altra manera després d'una trucada que alerta que en Soichiro Yagami ha patit un atac de cor.

ed2k: Death Note -11- Assalt (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Animelliure-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
Tal com van predir, les cintes que es van enviar a Sakura YV, presentadors i comentaristes televisius comencen a posar-se nerviosos. L comença a divulgar la idea que en Kira podria ser dues persones.

ed2k: Death note -12- Enamorament (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(An...re-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
Ara que se suposa que hi ha dos Kiras, en L demana ajuda a en Light per resoldre el cas. Ell accepta amb l'esperança de desviar els rumors que apunten cap a ell. Tot i això, la seva sorpresa serà veure que el nou Kira té més poder que ell.

ed2k: Death note -13- Declaració (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(An...re-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
En Light va a Aoyama per descobrir la identitat del segon Kira abans que hi arribi en L. Però Misa Mane, el nou Kira, troba en Light abans que en Light el trobi a ell.

ed2k: Death note -14- Amics (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Animelliure-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
Llum i Misa Mane es mostren l'un a l'altre les seves respectives Death Note. En Light demanarà a la seva nova amiga canviar de shinigami i ella accepta... sempre que en Light se n'enamori.

ed2k: Death note -15- Joc (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Animelliure-TotsRucs).avi  [234.99 Mb]
Les evidències cada vegada apunten més Misa Amane com el segon Kira. En un esforç per evitar que sigui sospitosa, les forces de Rem Misa renuncien a la propietat de la Death Note.

ed2k: Death note -16- Decisió (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Anime...re-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
Misa està amagada i reclosa malgrat que els seus records sobre la Death Note no han estat esborrats del tot. Això suposa que els assassinats es parin de cop i les sospites caiguin de nou exclusivament en el Light.

ed2k: Death note -17- Execució (DVD+DVBrip Català-Japanese per Petiso i Aynodok)(Anim...re-TotsRucs).avi  [235.00 Mb]
Després de 50 dies de reclusió, els assassinats tornen i la Misa i en Light són alliberats. L ha ideat un pla per assegurar aturar les morts amb què comptarà en Soichiro.

Cap. 18 Companys
Tot i que per L segueixen sent sospitosos, en Light i la Misa tenen els records bastant esborrats. Però una nova i estranya connexió tornarà a relacionar en Kira amb el grup Yotsuba.

Cap. 19 Matsuda
Matsuda és com es diu l'equip de treball encarregat de seguir i analitzar tots els moviments de la Misa. Però no poden controlar-la quan comença a espiar per pròpia voluntat la seu del grup Yotsuba a Tòquio.

[ Afegeix els 21 enllaços al teu client d'ed2k ]
Petiso l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. 13 gen. 2011, 12:27, en total s’ha editat 15 vegades.
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
Aynodok
Ryushinchu
Ryushinchu
Entrades: 2254
Membre des de: dv. 03 feb. 2006, 00:08
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 13:32

Amb el teu permís, hi afegeixo els subtítols : P
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 13:38

O tant, cap problema !

Aprofito per dir: Afegit el primer !!
Cortesia de:
- Vídeo i subtítols: Ayu
- Captura i muntatge: Petiso.
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
brujo_toni
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 879
Membre des de: dg. 19 oct. 2008, 18:29

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 13:49

Mercy pel primer capítol!!!
Imatge
 
Avatar de l’usuari
Lucci
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1136
Membre des de: dl. 01 oct. 2007, 22:52

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 13:52

Moltes gràcies! Quan de temps desitjant veure aquesta sèrie en català, per fi... :juas:
 
Avatar de l’usuari
xelai
Sanshinchu
Sanshinchu
Entrades: 314
Membre des de: ds. 15 març 2008, 16:36
Ubicació: Perdut en la inmensitat de l'univers...

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 14:09

Gracies per l'episodi!!!

Salut!! ;-)
 
Avatar de l’usuari
Aynodok
Ryushinchu
Ryushinchu
Entrades: 2254
Membre des de: dv. 03 feb. 2006, 00:08
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 15:15

Ara sí que estan els subtítols.
Si per casualitat algú havia baixat els anteriors que els elimini, si us plau : P
 
Avatar de l’usuari
Kero
Administrador
Administrador
Entrades: 1898
Membre des de: dc. 03 des. 2003, 16:00
Ubicació: Dressrosa

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 15:20

Magnífic!!!!!

Amb els subs forçats i amb els subs per dual i cada capi 235MB, és perfecte nois :D . Encara que no sé si seria millor amb els forçats incrustats... però bé suposo que així podeu tenir el vídeo net (el problema és que la puta ps3 no li molen mol els subs així xD).

Boníssima feina i doble gràcies per penjar-ho per eMule :adeu:
The weak don't get to choose how they die. - Donquixote Doflamingo
 
CristianGil
Arashinchu
Arashinchu
Entrades: 104
Membre des de: dv. 06 gen. 2006, 11:03

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 16:33

quina rapidesa! els emeten divendres, dissabte i diumenge no¿?

per cert, suposo que no hi ha manera alguna de incrustar els subtitols al video i veure'ls visibles o no segons vulguem vritat?

gracies i a la espera de mes jeje

EDIT: no ho possareu també per DD?
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 17:27

CristianGil ha escrit:
quina rapidesa! els emeten divendres, dissabte i diumenge no¿?


Sembla ser que només diumenges.

CristianGil ha escrit:
per cert, suposo que no hi ha manera alguna de incrustar els subtitols al video i veure'ls visibles o no segons vulguem vritat?


Si i no .... es pot fer, en formats mkv, però es perd compatibilitat.

CristianGil ha escrit:
EDIT: no ho possareu també per DD?


NO :-p
Dona-li una oportunitat a l'emule, baixarà en molt menys temps del que et penses :-)

Adéu !
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
CristianGil
Arashinchu
Arashinchu
Entrades: 104
Membre des de: dv. 06 gen. 2006, 11:03

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 18:04

Gracies per les respostes.

Ja em temia que tindria que ser nomes per mkv (si la PS3 el reconegues encara, pero sino...)

Doncs tens tota la raó, s'ha baixat en menys d'una hora. Sent emule, tot un record jaja
 
Avatar de l’usuari
Steve Maister
Moderadors
Moderadors
Entrades: 2015
Membre des de: dc. 05 març 2008, 18:16
Contacta:

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 19:56

Moltes gràcies per penjar-la! :yeah:
 
Avatar de l’usuari
AnimeWorldD95
Sanshinchu
Sanshinchu
Entrades: 348
Membre des de: dl. 21 juny 2010, 10:03
Ubicació: Catalunya!!!

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 20:17

OOO... D'això se'n diu ser ràpid!!! (i evidentment amable XD)
Moltes gràcies per penjar-la! :profident:
Imatge
 
Ostia
Sanshinchu
Sanshinchu
Entrades: 361
Membre des de: dt. 14 feb. 2006, 20:15
Ubicació: Sabadell

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 22:40

Buenas.

Muy buena serie, yo la vi en castellano y anunque para mi va de mas a menos en general es guapa de ver.

Una cosita, estaba pensando hacer una caratula, y creo que podrian caber 19 capitulos en un DVD y 18 en otro asi podriamos hacer una sola caratula en una caja doble.
Que opinais los que estais haciendo la release es posible esto¿?

Un saludo.
 
Avatar de l’usuari
Aynodok
Ryushinchu
Ryushinchu
Entrades: 2254
Membre des de: dv. 03 feb. 2006, 00:08
Ubicació: Perdut enmig de l'oblit

Re: Death Note (Català-Japonès) | Nou: 1x01

dl. 20 set. 2010, 23:29

A mi me parece perfecto : P
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 10

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants