Anime i manga en català

Moderadors: Guiru, wachimiro

 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

[ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 7 i 8

dg. 05 feb. 2012, 12:40

Bola de drac
DVBrip català-audiodescripció

Imatge
IMDB - Wiki CA - 3XL - Wiki ENG


Les aventures de Son Goku i companyia ja són tot un mite en la història de l'anime i de la televisió en general. Al 3XL s'emet la sèrie original completa, des del primer capítol.

Elinks
ed2k: Bola de drac -001- Bulma i Son Goku (DVBrip català-audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [250.70 Mb]
Presentació d'en Son Goku, protagonista de les sèries Bola de drac, Bola de drac Z i Bola de drac GT. En Son Goku és un nen normal i corrent que viu al peu del pic de Paozu. No té ni idea que la seva vida experimentarà un canvi radical en qüestió de poques hores. Quan es disposa a cruspir-se el dinar, que consisteix en un enorme peix, topa amb la Bulma, una noia que busca Boles de Drac i que ja n'ha trobat tres. A part del seu avi, que ja és mort, en Son Goku no havia vist mai cap altra persona i, per a ell, la Bulma és com un extraterrestre. La Bulma li explica que és una noia i que l'ha de tractar amb respecte. Tot anant cap a la cabana d'en Son Goku, la Bulma descobreix que en Son Goku té una bola de drac. En Son Goku li explica que era del seu avi, i que és l'últim record que en té. La Bulma explica a en Son Goku que, quan totes set boles de drac estiguin juntes, al seu posseïdor se li concedirà el compliment d'un desig. Vol que en Son Goku li doni la seva, però ell s'hi nega, ja que és una de les poques coses que li va deixar el seu avi. Però la Bulma, almenys, convenç en Son Goku que l'acompanyi en la recerca, amb la promesa que s'ho passaran molt bé.
La Bulma crea una moto amb una càpsula. En Son Goku es queda de pedra. Ja en ruta, la Bulma decideix aturar-se a fer un riu. En Son Goku, de sobte, sent un xiscle i es pensa que la Bulma s'ha pessigat la "coseta" amb la cremallera. Sí, tots sabem que les nenes no en tenen, però en Son Goku, per raons que descobrirem més endavant, es pensa que a la Terra només hi ha nens. El que passa, en realitat, és que Bulma ha estat capturada per un pterànodon. En Son Goku llança un atac amb la moto, colpeja l'ocellot prehistòric amb el seu bastó màgic, i aconsegueix salvar la Bulma. Aquesta, que ja no pot més, es fa pipí a les faldilles i en Son Goku es trenca de riure.


ed2k: Bola de drac -002- La primera part del viatge (DVBrip català-audiodescripció pe...otsRucs.cat).avi  [250.80 Mb]
La Bulma i en Son Goku fan quilòmetres fins que es fa fosc. Ella fa una casa amb una altra de les càpsules i en Son Goku es pensa que és una bruixa. Un cop dins, la Bulma banya en Son Goku i s'adona que la cua del nen no és un adorn extravagant, tal com havia cregut, sinó una cua de veritat. En Son Goku entra al lavabo mentre la Bulma es banya i li pregunta per què té un segon darrere al pit. La Bulma li explica que no és un darrere, que, justament, es diuen ¿pits¿ i li clava una escridassada i li llança una ampolla de xampú al cap. En Son Goku constata que la Bulma menja coses molt estranyes i surt a caçar-se el sopar. Topa amb en Xao i la Mai, dos dels agents del malvat emperador Pilaf que també busquen les Boles de Drac.
En Son Goku caça un llop i se'l fa a l'ast. Ja amb la panxa plena, torna a la casa-càpsula i se'n va a dormir. Es desperta en plena nit i recorda amb enyorança que, de més petit, feia servir el seu avi de coixí. Intenta fer el mateix posant el cap entre les cames de la Bulma i s'adona que hi ha alguna diferència anatòmica. Li treu les calces a la noia per inspeccionar-la detingudament i queda horroritzat en veure que li falta una cosa. La Bulma es desperta alarmada pel crit d'en Son Goku, però de seguida comprova que no falta cap Bola de Drac.
Finalment es fa de dia i en Son Goku surt a fer una mica d'exercici. Troba la tortuga marina Umigame, que ja fa un any que es va perdre i demana a en Son Goku que l'ajudi a tornar a casa. En Son Goku hi accedeix i la Bulma, que sap que, si no vol renunciar a la bola de drac de Songoku, no li queda altre remei, els acompanya.


ed2k: Bola de drac -003- Els núvols del Follet Tortuga (DVBrip català-audiodescripci...otsRucs.cat).avi  [225.71 Mb]
En Son Goku porta Umigame cap al mar. Topen amb un monstre que els ataca amb una espasa, però en Son Goku el derrota fàcilment. Finalment, en Son Goku i la Bulma arriben al mar, i Umigame els diu que s'esperin, que va a buscar un amic. En Songoku queda meravellat per la quantitat d'aigua que hi ha en el "gran riu". La Bulma s'ho passa molt bé jugant a la sorra. Umigame torna amb un curios ermità a sobre la closca. La tortuga explica al Follet Tortuga que en Son Goku l'ha ajudat a tornar al mar, i aquest, com a premi, dóna a en Son Goku el núvol Kinton, que només transporta persones de cor pur. La Bulma veu que l'ancià té una Bola de Drac i li demana que la hi doni, però el Follet Tortuga vol alguna cosa a canvi. La Bulma s'aixeca les faldilles creient que li ensenyarà les calces però, és clar, en Goku les hi ha tret durant la nit. El Follet Tortuga, molt agraït, li dóna la Bola de Drac.

ed2k: Bola de drac -004- Oolong, el segrestador (DVBrip català-audiodescripció per Pe...otsRucs.cat).avi  [245.63 Mb]
La Bulma i en Goku arriben a un poble que sembla desert. Mentre busquen els veïns per preguntar-los si tenen alguna Bola de Drac, en Goku és atacat per un home que li trenca una destral pel cap. De seguida descobreixen per què està desert, el poble. Hi ha un terrible monstre que se n'endú les noies.
La Bulma proposa un pacte: si en Goku captura l'Oolong, els veïns del poble li donaran la seva Bola de Drac. En Goku es disfressa de noia per intentar descobrir on és el cau secret d'Oolong, però la bèstia el sorprèn mentre fa pipí al mig del bosc. Finalment, en Goku redueix Oolong, rescata les noies del poble i aconsegueix la Bola de Drac. En realitat, Ulong no tenia les noies empresonades, sinó que les tractava com a reines i les alimentava molt bé. Tampoc era el gran mostre que semblava ser, sinó que és un porquet que té capacitat per a transformar-se en qualsevol cosa.


ed2k: Bola de drac -005- El temible i solitari Iamxa (DVBrip català-audiodescripció p...otsRucs.cat).avi  [250.52 Mb]
El trio format per la Bulma, en Goku i l'Oolong es dirigeix a la muntanya de la Paella. En Goku vol assegurar-se que l'Oolong és mascle i fa que s'enfadi. Quan sent que han de travessar el desert on viu Yamsha, intenta escapar-se de la Bulma i en Goku, però la Bulma el reté amb un petit encanteri que li fa venir ganes de fer un riu. Cada vegada que s'atura, la Bulma i en Goku el tornen a agafar.
En Yamsha i en Pual troben el nostre trio al mig del desert i els exigeixen les càpsules. en Goku té l'estómac buit i li fallen les forces, però s'enfronta a en Yamsha. El combat és dur, fins que en Yamsha es fixa en Bulma i es queda glaçat, ja que les dones li fan por. Pual l'ha d'ajudar a retirar-se al seu amagatall del desert.


ed2k: Bola de drac -006- Compte amb les Boles de Drac! (DVBrip català-audiodescripció...otsRucs.cat).avi  [250.79 Mb]
En Yamsha i en Pual persegueixen el trio a bon pas per venjar-se de Songoku. Els nostres amics s'aturen a passar la nit al bosc i en Goku i l'Oolong fan un mos. L'Oolong dóna a Songoku i a la Bulma una poció somnífera perquè en Goku no li pugui impedir veure la Bulma despullada, ja que sempra mira d'espiar-la mentre es dutxa i ella l'adverteix sepre que faci el favor de no fer-ho.
En Yamsha mira per la finestra i veu la Bulma dutxant-se. Després, escolta la conversa entre en Goku i l'Oolong. Descobreix que les boles de drac faran que es concedeixi el compliment d'un desig a qui les tingui totes, cosa que podria solucionar el seu problema amb les dones. La Bulma se'n va a dormir, i en Yamsha i en Pual aprofiten per a intentar robar les Boles de Drac. L'Oolong pren la forma de la Bulma i en Pual pren la forma d'en Goku, però finalment tots dos descobreixen qui és l'altre. La Bulma es desperta i torna a espantar en Yamsha.


ed2k: Bola de drac -007- Ox Satan, el monstre del mont Frypan (DVBrip català-audiodesc...otsRucs.cat).avi  [250.80 Mb]
En Goku, la Bulma i l'Oolong s'acosten a la muntanya de la Paella. l'Oolong torna a provar de fugir, però la Bulma torna a fer servir el truc del pipí per obligar-lo a quedar-se. Mentrestant, en Yamsha i en Pual, que els segueixen, veuen un dinosaure que empaita una nena. La nena es defensa amb gran eficàcia: decapita el dinosaure, cosa que traumatitza bastant en Yamsha. A més, a continuació, la nena ataca en Yamsha, que es veu obligat a estabornir-la. En Goku surt en missió de reconeixement cap a la muntanya cremant, però no s'hi pot acostar. Un home gran i fort apareix de sobte i dóna un gran ensurt a la Bulma i l'Oolong.
Quan en Son Goku torna, l'home veu que cavalca el núvol Kinton i s'adona que deu conèixer el Follet Tortuga. Encara es queda més parat en descobrir que en Goku és nét del gran Son Gohan. L'home li demana a en Goku que busqui la seva filla Txitxi i que vagi a demanar al Follet Tortuga un instrument misteriós que es diu baixoixen i que té la facultat d'apagar les muntanyes cremants. En Yamsha s'adona que la noia que ha estabornit és la filla d'aquest home i vol auxiliar-la, però en Goku arriba per endur-se-la cap a l'illa de Kame-Senin. La Txitxi puja al núvol Kinton i s'agafa a la cua de Songoku, cosa que deixa en Goku coix i revela el seu punt feble als espectadors. En Yamsha, que ho ha vist tot, s'alegra molt de la descoberta.


ed2k: Bola de drac -008- L'efecte kamehame (DVBrip català-audiodescripció per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [245.49 Mb]
En Goku i la Txitxi volen anar a casa del Follet Tortuga per a demanar-li el baixoixen, una mena de ventall gegant que serveix per a crear enormes ratxes de vent. Amb la col.laboració d'un dofí molt amable, arriben a l'illa. La Txitxi posa a prova el vell per veure si és realment el Follet Tortuga. Li llança l'arma amb què va decapitar el dinosaure, però el bastó del Follet Tortuga no el protegeix i l'arma se li clava al cap. Un cop aclarit el conflicte, el Follet Tortuga decideix anar a la muntanya de la Paella per posar fi al problema personalment.
El seu antic deixeble, el pare de la Txitxi, rep al Follet Tortuga (a qui anomena Mestre Mutenroshi) molt afectuosament. El Follet Tortuga, a més, s'assabenta que en Goku és nét del recentment desaparegut Son Gohan. El Follet Tortuga veu el foc enorme que crema a la muntanya, però només l'apagarà després de veure els pits de la Bulma. La Bulma es posa furiosa, però finalment, veient que és l'única manera d'aconseguir la bola de drac, accepta la condició. En Follet Tortuga adopta la seva forma musculosa i fa el kamehameha, que no tan sols apaga el foc sinó que destrueix el castell que hi havia al mig. En Goku, admirat, imita al Mestre Mutenroshi amb un kamehameha a escala reduïda. La Bulma troba la Bola de Drac i el trio reprèn la marxa després d'acomiadar-se de la Txitxi, del seu pare i del Follet Tortuga.


[ Afegeix els 8 enllaços al teu client d'ed2k ]
Petiso l’ha editat per darrera vegada el dia: dj. 09 feb. 2012, 00:31, en total s’ha editat 6 vegades.
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
babidi442
Arashinchu
Arashinchu
Entrades: 182
Membre des de: dt. 17 nov. 2009, 21:21

Re: Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 001

dg. 05 feb. 2012, 13:25

Té bona pinta, però vaig a esperarme a veure que fa l'Osky que ja ho ha anunciat a projectes...
 
Avatar de l’usuari
brujo_toni
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 879
Membre des de: dg. 19 oct. 2008, 18:29

Re: Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 001

dg. 05 feb. 2012, 14:25

Que ho has fet, tal i com ho han emès a la TV o has fet algún montatge amb les escenes eliminades?
Imatge
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 001

dg. 05 feb. 2012, 14:33

DVBrip .... tal com l'han esmés: amb els cartells, lletres, algunes escenes eliminades, etc.

Adéu !
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 001, 002

dg. 05 feb. 2012, 16:37

Afegit el. 2on.
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
Castagne
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 853
Membre des de: dc. 07 gen. 2009, 10:23
Ubicació: Perpinyà

Re: Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 001, 002

dg. 05 feb. 2012, 22:10

Gràcies^^!!!
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 3 i 4

dl. 06 feb. 2012, 13:03

El 3 i 4 !
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
oSkY
Ryushinchu
Ryushinchu
Entrades: 1826
Membre des de: dv. 20 nov. 2009, 16:42

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 3 i 4

dl. 06 feb. 2012, 13:58

Suposu que et donara igual, pero el fumi04 aquest de qui ja habiam parlat, al veure que no pot agafar els meus capitols ara agafa els teus atribuinse tot el merit, en moltes pagines.
 
Avatar de l’usuari
Kero
Administrador
Administrador
Entrades: 1898
Membre des de: dc. 03 des. 2003, 16:00
Ubicació: Dressrosa

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 3 i 4

dl. 06 feb. 2012, 14:07

Vaig a fer un comentari que poder no t'agrada Petiso però bé, en primer lloc agraït per tantes releases que fas, però, no seria millor per exemple, acaba Death Note (que no la tenim en DVDrip) que començar aquesta release TDT+censura quant ja la tenim en DVDbox+sense censura ? No és que faci cap mal però... estem dividint les fonts d'eMule i a més ja hi ha un projecte complert i millor.

:adeu:
The weak don't get to choose how they die. - Donquixote Doflamingo
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 3 i 4

dl. 06 feb. 2012, 16:11

Osky, no se que et refereixes. M'ho pots explicar millor?

Kero, m'ho vaig pensar dues vegades abans de fer-la .... degut com dius a les múltiples relases que ja hi han. Però m'ha fet decantar que teòricament inclouran escenes censurades, subtítols quan faci falta, i altres coses que diuen que han millorat, però sobretot, per incloure la pista amb audiodescripció, que no porta cap altre relase.
Per això he decidit fer-la.

Adéu!
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
tato25
Ryushinchu
Ryushinchu
Entrades: 2875
Membre des de: dg. 24 jul. 2005, 16:21
Contacta:

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 3 i 4

dl. 06 feb. 2012, 18:05

Jo tinc els dvd de selecta originals, per si us fa falta res.

De fet, ja els vaig pujar en el seu dia a MU, però ja sabem tots com ha acabat.
 
Sonia
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 27
Membre des de: dv. 03 feb. 2012, 03:23

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 3 i 4

dl. 06 feb. 2012, 18:37

:O que le ha pasado al post de oSKY yo que iba a seguir su subida.

Seguiré esta entonces.

Gracias Petiso por tu subida.


pd: Tato25 tu la tienes completa?? la pondrás en algún servidor o torrent o emule?? así no tengo que esperarme y poderla ver toda del tirón con mi hijo.
 
Avatar de l’usuari
tato25
Ryushinchu
Ryushinchu
Entrades: 2875
Membre des de: dg. 24 jul. 2005, 16:21
Contacta:

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 3 i 4

dl. 06 feb. 2012, 19:58

Sonia ha escrit:
:O que le ha pasado al post de oSKY yo que iba a seguir su subida.

Seguiré esta entonces.

Gracias Petiso por tu subida.


pd: Tato25 tu la tienes completa?? la pondrás en algún servidor o torrent o emule?? así no tengo que esperarme y poderla ver toda del tirón con mi hijo.


Tienes un mp.

Mejor dejamos este hilo para la release de Petiso.
 
Avatar de l’usuari
Guiru
Administrador
Administrador
Entrades: 892
Membre des de: dc. 03 des. 2003, 16:12
Ubicació: Badalona
Contacta:

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 3 i 4

dl. 06 feb. 2012, 20:03

És impossible ripejar els subtitols, Petiso?
A part de l'àudio descripció els subtítuls és l'unic que ens falta a bola de drac.
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: [ed2k] Bola de drac (DVBrip català-AD) | Nou: 5 i 6

dl. 06 feb. 2012, 21:41

El 5 i 6 !

Guiru ha escrit:
És impossible ripejar els subtitols, Petiso?
A part de l'àudio descripció els subtítuls és l'unic que ens falta a bola de drac.


S'intentarà.
ImatgeImatgeImatgeImatge

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants