Anime i manga en català

Moderadors: Maki, wachimiro

 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

[ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso) Nou: 3x02

dv. 14 gen. 2011, 11:54

Misfits
DVD+dvb català-english per Petiso

Imatge
Web Oficial - Wiki - IMDB


Misfits explica la història de cinc adolescents que compleixen amb un servei a la comunitat. Són tocats per un llamp i reben poders especials.

Molt millor que 'Herois'. Així és com han definit 'Misfits' tots els que ja han vist aquesta sèrie britànica que dijous a la nit arriba a Catalunya de la mà del canal 3XL. Creada per Howard Ovrman per a la cadena E4, la sèrie es va estrenar a finals del 2009 al Regne Unit i encara no ho havia fet aquí, tot i que l'MTV havia adquirit els drets i tenia previst estrenar-la cap a la primavera. 'Misfits' està protagonitzada per un grup d'adolescents amb problemes de personalitat, de comportament o de delinqüència, i per això ha estat comparada amb 'Skins'. Però la comparació amb 'Herois' arriba perquè els protagonistes de 'Misfits' tenen poders sobrehumans. Amb unes històries basades en els personatges, cada episodi culmina amb un moment de tensió o de suspens, com en les bones sèries. Les dues temporades que ja té la sèrie són de sis episodis cadascuna.
(Sinopsis treta de http://pantalla-completa.blogspot.com/2 ... l-3xl.html )

Temporada 1
ed2k: Misfits -1x01- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [391.01 Mb]
Sis joves estan fent els seus treballs comunitaris quan de sobte cau una tempesta elèctrica sobre el cel de Londres. Des de llavors la seva vida canviarà radicalment. Alguna cosa d'allò més inexplicable ha succeït amb aquesta tempesta.

ed2k: Misfits -1x02- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [391.58 Mb]
Els dies des que va aparèixer la tempesta van passant i nous personatges afectats per aquell estrany succés van apareixent a la vida dels nois de "Misfits". Un home que es torna gos, una senyora gran que es torna jove... qualsevol cosa que algú es pugui imaginar.

ed2k: Misfits -1x03- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [390.40 Mb]
Després de la tempesta estan passant coses molt estranyes. Per a tots menys per en Nathan, que no aconsegueix saber quin poder ha adquirit. Les coses per als nois es posen complicades quan veuen que al pont on van amagar els cadàvers estan construint una estació de control mediambiental.

ed2k: Misfits -1x04- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [390.92 Mb]
Avui descobrirem més a fons el poder d'en Curtis i, de retruc, ens ajudarà a conèixer una mica més la resta de personatges, però sobretot ens endinsarem a la història d'en Nathan. Sabrem per què està fent treballs comunitaris i quina és la relació amb el seu pare real.

ed2k: Misfits -1x05- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [394.28 Mb]
L'estranya relació entre la Sally i en Simon sembla que va endavant. Però no com en Simon creia, sinó que tot ha estat una estratègia de la Sally per esbrinar qui va matar el seu promès. Quan en Simon s'adoni de l'engany, les conseqüències seran fatals. D'altra banda, la relació entre en Nathan i la Kelly sembla que cada dia és més fluïda. Fins i tot el noi més rebel de "Misfits" necessita algú a qui revelar els seus secrets.

ed2k: Misfits -1x06- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [390.47 Mb]
Acaba la primera temporada de "Misfits" amb un capítol trepidant que guarda una gran sorpresa final, es descobrirà el poder ocult d'en Nathan, l'únic dels nois que encara no coneixia els efectes de la tempesta. Tots el protagonistes acabaran en mans d'una espècie de secta que canvia les personalitats de les persones. Només en Nathan i en Simon en quedaran al marge i la seva missió serà acabar amb aquesta maquiavèl·lica organització que amenaça els joves.

Temporada 2
ed2k: Misfits -2x01- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [391.35 Mb]
En aquesta segona temporada els joves superherois protagonistes continuen propagant el caos per allà on van. Ser un superheroi mai no és fàcil, però ser un superheroi que no vol tenir cap superpoder és encara més dur. Aquesta és la vida del grup d'inadaptats protagonistes de Misfits. La segona part d'aquesta guardonada sèrie comença on va acabar la primera, amb el grup al servei de la comunitat i encara intentant adaptar-se a les seves noves vides.

ed2k: Misfits -2x02- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [392.11 Mb]
A poc a poc van apareixent a la trama noves persones amb poders, gent que després de la tempesta ha adquirit quelcom especial. Però no seran les úniques novetats d'aquest episodi, que guanyarà un nou protagonista per a la trama: el germà d'en Nathan. Això sí, les conseqüències de tot plegat seran fatals.

ed2k: Misfits -2x03- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [391.56 Mb]
Avui per fi traurem la màscara a aquest personatge misteriós que protegeix els cinc nois des que van començar els estranys succesos. La sorpresa serà que darrere l'envoltori negre s'hi amaga una cara ben coneguda per tots, això sí, només l'Alisha ho sabrà. D'altra banda, la relació entre la Kelly i en Nathan no sembla que vagi per gaire bon camí.

ed2k: Misfits -2x04- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [390.73 Mb]
La segona temporada de "Misfits" no para d'incorporar nous personatges. En aquesta ocasió un nou company dels serveis comunitaris acabarà sent molt més decisiu per l'esdevenir de la història del que semblava de bon principi. Tot això regat amb una trama en què agafen protagonisme els videojocs de plataforma per deixar un episodi trepidant que ens acosta lentament al final de la segona temporada de la sèrie.

ed2k: Misfits -2x05- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [391.73 Mb]
La segona temporada de Misfits ha passat l'equador, i ara, per fi, els sentiments dels seus protagonistes estan cada dia més a flor de pell. Un episodi ple d'emocions i noves experiències per a en Simon o la Kelly. També per a l'Alisha, que sembla que no és la mateixa després de totes les coses que li van passar al capítol anterior.

ed2k: Misfits -2x06- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [392.16 Mb]
Finalment i després de totes aquestes setmanes, els nois acaben amb els serveis comunitaris, però abans viuran una experiència que mai havien somiat. Seran famosos i tractats de superherois. Malgrat l'eufòria inicial, la cosa no anirà com els inadaptats esperaven.

ed2k: Misfits -2x07- Especial Nadal (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [389.68 Mb]
El canal 3XL acomiada la segona temporada de la sèrie britànica Misfits amb un especial de Nadal. Els seguidors de Misfits no han de patir, perquè aquest comiat serà només temporal, ja que el canal 3XL emetrà, més endavant, la tercera temporada d'aquesta sèrie, premiada amb un Bafta l'any 2010 com a millor sèrie dramàtica de televisió.

Falta una setmana per Nadal, els nostres protagonistes han acabat el servei a la comunitat i miren de guanyar-se la vida en el món real. Aquesta és la situació en el capítol especial de Misfits, que tanca la segona temporada de la sèrie. La Kelly treballa netejant carrers, en Nathan fa de Santa Claus i reparteix publicitat, en Curtis continua sortint amb la Nikki i treballa en un bar amb l'Alisha, i en Simon es dedica a practicar el "parkour".


Temporada 3
ed2k: Misfits -3x00- Vegas Baby! (HD 720p+web català-english per spk2010)(TotsRucs.cat).mkv  [305.75 Mb]
ed2k: Misfits -3x00- Vegas Baby! (HDrip+web català-english per spk2010)(TotsRucs.cat).avi  [114.04 Mb]
Episodi que serveix de preludi de la tercera temporada de "Misfits". Capítol especial dedicat al Nathan per donar l'adéu al personatge.

ed2k: Misfits -3x01- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [391.79 Mb]
ed2k: Misfits -3x01- (720p+DVB catala-english) per Petiso i Xordi (TotsRucs.cat).mkv  [1.55 Gb]
Els primers dies de servei comunitari d'en Rudy estan sent més durs del que es pensava. Tot just s'està acostumant a les corredisses, els crits i les morts. Però aquesta no és la preocupació més gran. D'entrada, el més important per a ell és aconseguir que el seu superpoder continuï sent un secret. La resta del grup també intenta adaptar-se als nous poders que els ha donat en Seth, el misteriós traficant. Entre zombis, fantasmes i canvis de sexe, la cosa està més moguda que mai.

ed2k: Misfits -3x02- (DVD+dvb català-english per Petiso)(TotsRucs.cat).avi  [392.37 Mb]
Atabalat per la direcció que ha agafat la seva vida i veient que encara té prohibit practicar l'atletisme, en Curtis ha decidit fer servir el seu poder per canviar de sexe per tornar a competir. Poc es pensava, per això, que en la seva forma femenina acabaria penjant-se de l'Emma, una de les atletes. El problema ara és que no li pot confessar la seva veritable identitat... I que hi ha una altra persona que s'ha fixat en en Curtis-noia.

[ Afegeix els 18 enllaços al teu client d'ed2k ]
Petiso l’ha editat per darrera vegada el dia: dt. 31 gen. 2012, 21:20, en total s’ha editat 5 vegades.
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
Sheikah
Sushinchu
Sushinchu
Entrades: 599
Membre des de: ds. 07 ago. 2004, 12:52
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Re: [ed3k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso)

dv. 14 gen. 2011, 13:10

ed3k??? :blink:
amiboshi.cat · cançons d'anime en català
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: [ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso)

dv. 14 gen. 2011, 15:24

Es la evolució de l'emule :-p

Adéu !

PD: Arreglat ... gràcies.
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
Sheikah
Sushinchu
Sushinchu
Entrades: 599
Membre des de: ds. 07 ago. 2004, 12:52
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Re: [ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso)

ds. 15 gen. 2011, 01:40

Hahaha, és que m'ha fet molta gràcia veure-ho ;)

No sé si em baixaré la sèrie... L'han promocionada per tv3 i tot, però aquesta temàtica està molt suada, ja, no?
amiboshi.cat · cançons d'anime en català
 
Avatar de l’usuari
Laurichi
Sushinchu
Sushinchu
Entrades: 742
Membre des de: ds. 27 nov. 2004, 12:35
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Re: [ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso)

ds. 15 gen. 2011, 13:56

Moltíssimes gràcies! Tot i que la versió original és centenars de vegades millor, el doblatge no està pas malament! Molt bona aportació, la recomano! :D
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: [ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso) Fins 1x04

dj. 10 feb. 2011, 13:40

Afegit fins el 1x04 .... que no hi havia pensat mes :-p
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: [ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso) | Molts

dv. 15 abr. 2011, 15:59

Actualitzat el fil ..... fins el 2x05 !
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
Sr.Ferry
Sanshinchu
Sanshinchu
Entrades: 294
Membre des de: ds. 24 juny 2006, 04:14

Re: [ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso) | Molts

ds. 16 abr. 2011, 11:40

Bonisima serie!!! aquestes vacances la veure en VOS que m'han dit q guanya moltisim!!!! :yeah:
Sueña tu Vida y Vive tu Sueño

Imatge
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: [ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso) Nou:

dj. 26 gen. 2012, 00:50

Afegit el 3x01 (i el espècial previ de temporada).

En breu el 3x01 en HD.
ImatgeImatgeImatgeImatge
 
Avatar de l’usuari
Petiso
Ushinchu
Ushinchu
Entrades: 1382
Membre des de: dg. 22 feb. 2004, 18:06
Ubicació: Tirán-Lirán
Contacta:

Re: [ed2k] Misfits (DVD+dvb català-english per Petiso) Nou:

dt. 31 gen. 2012, 21:21

Afegit el 3x02 !!

(i el 3x01 en HD).
ImatgeImatgeImatgeImatge

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 1 visitant