Anime i manga en català

Moderadors: Maki, wachimiro

 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

[MEGA] Dora l'exploradora [62/172] [dual català-anglès + subtítols] [TV3 WEBrip] [T1-T2-T3]

ds. 24 des. 2016, 15:27

Imatge
DORA L'EXPLORADORA


SINOPSI:
"Hi, súper! I'm Dora i aquest és el meu amic Botes. Ens agrada molt explorar, fer excursions i resoldre enigmes. Gràcies a la meva bag i el meu map anem on volem i resolem totes les situacions complicades. Perquè, no sé si ho sabeu, però hi ha una guineu, en Pispa, que ens juga moltes males passades. Què, súper? Ens vols acompanyar? Let's go!"

La Dora és una nena molt espavilada que sempre té ganes de fer coses amb el seu amic, el mico Botes. Tots dos es dirigeixen sovint als espectadors, els nens i les nenes que estan a l'altra banda de la pantalla, per demanar-los que col·laborin en les seves exploracions i per fer-los participar en les seves aventures; i, de passada, els ensenyen una mica d'anglès. Amb l'ajuda de la seva motxilla i del mapa, la Dora i el Botes són capaços d'anar a qualsevol lloc per fer el que convingui, superant, amb decisió i una bona col·lecció de cançons, totes les dificultats que se'ls presenten i les males passades de la guineu Pispa, que és una lladregota.

FITXA TÈCNICA:
Títols: Dora the Explorer
Any original d'emissió: 2000-2014
Número de temporades: 8
Número d'episodis: 172
País: Estats Units
Idioma original: Anglès amb seqüències en espanyol
Companyies: Nickelodeon, Nick Jr, Viacom International Inc
Canal original: Nick Jr
Gènere: Aventura, educatiu
Tamany: 470MB aproximadament
Format: MKV
Duració: 24 minuts aproximadament

FONTS DELS RIPEJOS:
El font del vídeo d'aquests ripejos són dels WEBrips de TV3 a la carta en català.
Per la primera i la segona temporada, el font dels àudios anglesos són dels TVrips de Nick Jr. Alguns altres capítols (marcats amb un asterisc, així -> * ) són dels DVDs anglesos.
Per la tercera temporada, el font dels àudios anglesos són dels WEBrips d'Amazon.


VÍDEO:
Còdec: H264-MPEG-4 AVC (part 10) (avc1)
Resolució: 1280x738
Resolució de la pantalla: 1280x720
Velocitat de fotogrames: 25
Format descodificat: Planar 4:2:0 YUV

ÀUDIO:
Tipus: Àudio
Còdec: MPEG AAC Audio (mp4a)
Idioma: Català
Canals: Estèreo
Freqüència de mostreig: 44100Hz

SUBTÍTOLS:
Tipus: Subtítol
Còdec: Subtítols de text amb diverses etiquetes (subt)
Idioma: Català

CAPTURES:
Imatge

ENLLAÇOS:
[dual català-anglès]:


TEMPORADA 1 [26/26]:
Spoiler: mostra
Carpeta completa:
[1x01] La llegenda del gran pollastre vermell
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora explica al seu amic Botes un conte on hi surt un gran pollastre vermell. El conte acaba dient que el pollastre encara és al gran turó vermell. La Dora i el Botes decideixen anar cap al turó per veure el pollastre. Gràcies al mapa, saben que primer han de travessar un pont i després, una porta. Però el camí no és fàcil i, a més, la guineu Pispa els vol fer la guitza, com sempre.

[1x02] Objectes perduts
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes troben un ocell blau petit que s'ha perdut i que demana la seva mare. Els nostres amics de seguida el volen ajudar. L'ocellet diu que la seva mare té el niu en un arbre blau petit. Segons el mapa, per arribar a l'arbre, han de passar per un lloc ple de plàtans i han de travessar un camp de blat de moro. Tots es posen en camí.

[1x03] Hic_Bum-Oh!
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes senten un soroll molt estrany que ve de lluny, però no saben què el fa. El mapa sí que sap d'on ve el soroll: de la vall Groga. Però per arribar-hi hauran de travessar el riu Sorollós i el bosc Silenciós. Cap de les dues coses serà fàcil, però amb l'ajuda dels espectadors, la Dora i el Botes podran arribar a la vall Groga i sabran d'on ve el soroll misteriós.

[1x04] Platges
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora vol anar a la platja. El Botes també hi vol anar, però no sap nedar. Sort que la Dora ja hi ha pensat i porta un regal a la motxilla: un flotador. Arribar a la platja no serà fàcil: hauran de travessar unes dunes i passar per una passarel·la. A més, la guineu Pispa intentarà fer-los la guitza. Però la Dora i el Botes són espavilats i segur que arribaran a la platja.

[1x05] Jo vull un gelat!
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes tenen ganes de menjar un gelat. Justament quan n'estan parlant, passa una furgoneta que en ven, però no la poden atrapar i se'ls escapa. El seu amic Benny sí que s'ha pogut comprar un gelat i els explica que la furgoneta anava cap a Cucurútxia. La Dora i el Botes decideixen anar-hi també per poder-se comprar un gelat, però el camí no és gens fàcil i hauran de demanar ajuda.

[1x06] El tren xucu-xucu
Capítol:
Subtítols:
Imatge
A la Dora i el Botes els encanta veure els trens. Avui hi ha una cursa entre el Tren Verd, la Locomotora Vermella i un trenet blau que es diu Blue. Han d'arribar a l'Estació Groga i el premi és un xiulet. El Blue el vol guanyar, perquè ell no té xiulet i els altres sí. Amb la vostra ajuda, i la del Mapa i la Motxilla, la Dora guiarà el nostre amic Blue fins a la meta.

[1x07] L'illa del tresor
Capítol:
Subtítols:
Imatge Imatge
La Dora i el Botes va a buscar un tresor que uns pirates van enterrar fa molt de temps. Però primer han de trobar la clau blava que obre el cofre. Amb un lloro pirata que els fa de guia i els ajuda a buscar la clau, es posen en camí cap a l'illa del Tresor. Però si veieu la Pispa, els heu d'avisar, perquè aquesta guineu lladregota segur que els voldrà pispar la clau blava!

[1x08] Els tres porquets
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes han anat a la granja a donar un regal als porquets. Com sempre, la Pispa els hi vol pispar. La part bona és que no ho aconsegueix. La part dolenta és que es deixa la porta oberta, els porquets s'escapen i la Dora i el Botes els han d'anar a buscar. Cada porquet s'ha amagat en un lloc diferent, i els nostres amics necessitaran que els ajudeu a trobar-los.

[1x09] Aventura al riu *
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora ha anat a pescar al riu. Al Botes li cau una bota i el corrent se l'emporta. L'han de rescatar! El mapa els diu que primer han de passar per un pont, després han de vorejar les roques de les granotes, i finalment arribaran a la cascada. Com sempre, la Pispa els voldrà fer la guitza, però amb la vostra ajuda i la dels seus amics, segur que el Botes recuperarà la bota perduda.

[1x10] Anem a collir nabius!
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes volen anar a collir nabius. El mapa els diu que els més grossos i sucosos són al turó dels Nabius. Per arribar-hi, han de creuar un riu d'aigües glaçades, i després han de travessar un bosc ple de punxes i espines. Un cop siguin al turó, hauran de vigilar molt, perquè la guineu Pispa té el cau just allà! Anar a collir nabius serà una aventura molt emocionant.

[1x11] Els desitjos del Llanut
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes llegeixen un conte que parla del Llanut, un personatge que demana uns desitjos que se li escapen volant. El conte deu ser màgic, perquè els desitjos surten del llibre, i darrere seu hi surt el Llanut empaitant-los. El pobre Llanut queda fora del llibre, però vol tornar amb els seus pares. Perquè pugui demanar de tornar a casa seva, els nostres amics l'ajuden a empaitar els desitjos.

[1x12] Casa l'àvia
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Com que l'àvia de la Dora està malalta, la Dora i el Botes li van a portar un cistell amb coses bones perquè es trobi millor. Abans de marxar, la mare els diu que no deixin que la guineu Pispa els prengui el cistell. Fa ben fet d'avisar-los, perquè durant tot el camí, la Pispa intentarà robar-los el cistell de moltes maneres diferents, i la Dora haurà de demanar ajuda cada vegada.

[1x13] Sorpresa!
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Com que avui és l'aniversari del Botes, la Dora li ha preparat una festa sorpresa amb els seus amics. Primer li regala un pastís i després se'n van a casa la Dora, que és on es farà la festa, però per anar-hi han de trobar el camí més curt. Pel camí, la guineu Pispa els voldrà robar el pastís, però al final arribaran a casa la Dora i començarà la gran festa d'aniversari del Botes.

[1x14] Precinte
Capítol:
Subtítols:
Imatge
El toro Benny va amb globus, però se li obre un forat al globus que li fa perdre aire. El pobre s'espanta i comença a cridar "Precinte!", perquè vol tapar el forat amb precinte. La Dora i el Botes el senten i li volen portar un precinte que, precisament, duu la Dora a la motxilla, però no saben cap on va el globus. El mapa diu que va cap al llac dels Cocodrils, i ells corren cap allà.

[1x15] La pilota botadora
Capítol:
Subtítols:
Imatge
El Botes es vol comprar una pilota que bota molt. No té prou diners, però la Dora n'hi afegeix dels seus i se la pot comprar. Però, així que surten de la botiga, la pilota comença a botar i botar i els nostres amics no la poden atrapar. El mapa els diu que la pilota ha anat a parar a un volcà actiu, i ells se n'hi van de seguida, però pel camí hauran de superar uns quants obstacles

[`1x16] La motxilla *
Capítol:
Subtítols:
Imatge
En aquest episodi, la Dora ens explica que els seus pares li van regalar la motxilla que porta sempre. El dia que la va estrenar, hi va posar uns llibres que havia de portar de seguida a la biblioteca perquè se li estava acabant el termini per tornar-los. Pel camí va trobar el Botes, que la va acompanyar a la biblioteca, i tots dos van descobrir els grans avantatges que tenia la motxilla nova.

[1x17] La cuca Cuca-cuc
Capítol:
Subtítols:
Imatge
A la Dora i al Botes els agrada mirar els insectes. Al bosc hi ha formigues, escarabats i una eruga. I també hi ha una cuca que vol portar una galeta a les seves cuques, que l'esperen al niu. Com que la cuca no pot carregar el menjar tota sola, la Dora i el Botes l'ajudaran a arribar a casa seva, al Gran Matoll Blau. Però primer hauran de passar per un jardí i travessar una teranyina.

[1x18] Un peix fora de l'aigua
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes han anat a buscar petxines a la platja. De sobte senten uns plors: és un peixet vermell que s'ha perdut i no sap com tornar amb la seva família. La Dora i el Botes necessitaran la vostra ajuda per ajudar el peixet vermell. Però com que els peixos viuen al fons del mar, portar el peixet vermell amb la seva família serà una gran aventura

[1x19] L'estel petit
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Abans d'anar-se'n a dormir, la Dora sempre busca el primer estel que surt al cel i demana un desig. Però un cometa despistat ha passat massa a prop de l'estel i l'ha fet caure a la Terra. La Dora i el Botes el volen ajudar a tornar al cel, al costat de la Lluna, perquè tothom pugui demanar un desig a la nit. Els ajudeu a portar l'Estel Petit a casa amb la Lluna?

[1x20] La Dora salva el príncep *
Capítol: (VERSIÓ MILLORADA)
Subtítols:
Imatge
Hi havia una vegada un petit príncep. Una bruixa molt dolenta el va tancar en una torre molt alta... I ara, la Dora diu que el vol anar a rescatar! El príncep és dintre d'un llibre màgic. Quan la Dora i el Botes diuen la paraula màgica open, el llibre s'obre i hi poden entrar. Ara ja poden anar a salvar el príncep! Però hauran de vigilar molt que no els vegi la bruixa dolenta... i la guineu Pispa.

[1x21] La Coqui *
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Mentre la Dora i el Botes llegeixen un llibre sobre els crits dels animals, arriba una granoteta amb una guitarra. És una granota Coquí, una espècie que canta. Li demanen que canti, però no pot, perquè, quan va marxar de l'illa on vivia amb la seva família i els seus amics, va perdre la veu. La Dora i el Botes decideixen tornar-la a la seva illa perquè pugui cantar de nou.

[1x22] El xocolater
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora és a casa de la seva àvia amb el Botes. L'àvia els explica que, quan era petita, era molt amiga d'un arbre xocolater, i els canta una cançó que li va ensenyar l'arbre. Com que veuen que l'àvia s'enyora del xocolater, la Dora i el Botes decideixen anar-lo a buscar i, al final, el troben. Perquè l'àvia no s'enyori, el xocolater els dóna una llavor perquè la plantin al costat de casa l'àvia.

[1x23] I love you
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes llegeixen un conte que explica la història d'un rei i una reina que s'estimaven molt, fins que va arribar un mag dolent que, per separar-los, els va convertir en dues muntanyes encantades. Per trencar l'encanteri, dos amics han de pujar a les muntanyes i cridar "I love you". Naturalment, la Dora i el Botes decideixen trencar l'encanteri, i per fer-ho s'introdueixen dins del conte disposats a buscar les muntanyes encantades.

[1x24] La flauta del Pablo
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes llegeixen un conte que parla del Pablo, un nen que tenia una flauta màgica que feia que tots els animals i plantes de la seva granja estiguessin contents i es fessin molt grans. Però el conte acaba malament, perquè un dia el vent s'emporta la flauta i a la granja tothom està trist. La Dora i el Botes busquen la flauta del Pablo, la troben i decideixen anar a portar-la al nen.

[1x25] La cabanya
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes ajuden la Cuca-cuc a trobar un dels seus fills, i ella els convida a una gran festa que faran en una cabanya del bosc. Després de mirar el mapa per saber on és la cabanya, els nostres amics es posen en marxa per anar-hi. Pel camí van trobant uns quants amics seus que necessiten ajuda. Naturalment, la Dora i el Botes els donaran un cop de mà.

[1x26] L'endevinaire *
Capítol:
Subtítols:
Imatge
A la Dora i al Botes els agraden molt les endevinalles i, justament, s'acaba de convocar un concurs per endevinar l'endevinalla més rara. Com que el concurs s'ha de celebrar a la muntanya Alta, primer han de saber com s'hi va i després s'han de posar en camí, com sempre. Mentre van cap a la muntanya, han de resoldre unes quantes endevinalles, i al final, a l'hora del concurs, endevinar l'endevinalla més rara.

TEMPORADA 2 [26/26]:
Spoiler: mostra
Carpeta completa:
[2x01] La gran tempesta
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes s'ho passen bé mirant els núvols, però de sobte arriba un núvol de tempesta i s'han d'afanyar a tornar a casa la Dora per no mullar-se. A més, avisen tots els seus amics que també corrin a resguardar-se de la pluja. Troben el camí més curt per anar a casa la Dora, però el núvol els va perseguint i amenaçant tota l'estona. Sort que saben una cançó per fer-lo fora!

[2x02] Fast, Tico!
Capítol:
Subtítols:
Imatge
El Botes espera el correu amb impaciència perquè li ha d'arribar un camió de bombers de joguina, però quan rep el paquet té un disgust perquè està buit: la capsa tenia un forat i el camió s'ha perdut pel camí. Amb l'ajuda del mapa descobreixen que ha anat a parar a dalt d'una muntanya nevada. La guineu Pispa ho ha sentit i també s'afanya a anar cap on hi ha el camió per amagar-lo. Qui hi arribarà primer?

[2x03] El bastó màgic
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Un bon dia, tot explorant, la Dora i el Botes descobreixen un bastó que resulta que és màgic, però els animals del bosc canten una cantarella que diu que el bastó màgic només farà la seva màgia a dalt del turó més alt. Per això els nostres amics van cap allà. Pel camí, fan servir el bastó per a moltes coses diferents, però quan arriben a dalt del turó descobreixen la seva autèntica màgia.

[2x04] La peça que faltava
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes han trobat un trencaclosques, però, quan el fan, veuen que li falta una peça. El trencaclosques representa un mag i, justament, la peça que falta és la més important: la vareta màgica. Per saber on l'han d'anar a buscar, ho pregunten al mapa, que els diu que la vareta és al final de l'arc iris. És molt difícil, arribar al final de l'arc iris, però amb l'ajuda dels seus amics, ho aconseguiran.

[2x05] Hem perdut el xisclaire
Capítol:
Subtítols:
Imatge
El Botes està molt content perquè té un osset de goma que xiscla quan l'aixafes. Ell s'ho passa molt bé banyant-lo amb aigua i sabó i fent bombolles, però l'osset li rellisca de les mans, surt disparat i el Botes el perd de vista. Per anar-lo a buscar, la Dora i el Botes pregunten al mapa si sap on és. El mapa els diu que ha anat a parar a un lloc molt estrany: un guèiser rosa.

[2x06] El Red, el camió de bombers
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes han anat al parc de bombers a conèixer el nou camió vermell. Com que és vermell, es diu Red, i té una escala, una sirena i una mànega. El Red té moltes ganes de sortir a rescatar algú. De sobte, sona l'alarma: un gatet s'ha quedat atrapat a dalt d'un arbre. La Dora, el Botes i el nostre camió de bombers vermell surten disparats a rescatar-lo. Necessitaran que els ajudeu!

[2x07] Anem a buscar el mapa
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Un ocell ximplet ha confós el mapa amb un pal i se l'ha emportat al seu niu, a dalt de la muntanya Més Alta. La Dora i el Botes volen anar a buscar el seu amic, i han de dibuixar un mapa per saber com s'hi va, a la muntanya Més Alta. Oi que els ajudareu a trobar tot el que necessiten a la motxilla? Però després hauran de vigilar que la Pispa no els hi pispi!

[2x08] El dia de la mare
Capítol:
Subtítols: NO TÉ
Imatge
Com que és el Dia de la Mare, la Dora i el seu pare estan fent un pastís per a la mare de la Dora, però tenen un problema: els falten tres ingredients. Després de consultar el mapa per saber on els ha de trobar, la Dora es disposa a anar a buscar aquests ingredients. Pel camí troba el Botes i altres amics, que també tenen regals per a les seves mares.

[2x09] Els exploradors d'or
Capítol:
Subtítols:
Imatge
A la Dora li agrada molt jugar a futbol i ho fa molt bé. Avui engresca els seus amics perquè formin un equip, que bategen amb el nom d'Exploradors d'Or. Els Exploradors s'estrenen jugant un partit contra un equip de dinosaures. Els dinosaures són molt grossos, però la Dora i els seus amics saben jugar en equip i aconsegueixen anar driblant els jugadors rivals fins que ella arriba al davant de la porteria, xuta i...

[2x10] Un regal per al Pare Noel
Capítol:
Subtítols:
Imatge
És la nit de Nadal i la Dora i el Botes esperen que passi el Pare Noel perquè li volen donar un regal a ell, que en reparteix tants. Però com que s'adormen, no veuen el moment que el Pare Noel entra per la xemeneia i tampoc li poden donar el regal. Llavors decideixen anar-l'hi a portar al pol nord. S'abriguen bé i emprenen el camí perquè el Pare Noel no es quedi sense regal.

[2x11] La doctora Dora
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Avui, la Dora vol jugar a metges. Amb un estetoscopi com els de veritat, li escolta el cor al Botes. De sobte, se sent un soroll: "Atxum! Atxum!" És el toro Benny, que no pot parar d'esternudar. La Dora i el Botes no saben on és, i demanen ajuda al mapa per anar a veure què li passa. Però, pel camí, es trobaran altres amics que també necessiten l'ajuda de la doctora Dora.

[2x12] El Pinto, el cavall més ràpid de l'oest
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La vaquera Dora i el vaquer Botes han de sortir al galop per portar una bossa de galetes al toro Benny. El cavall que munten es diu Pinto i és el més ràpid de l'oest. Però hi ha un problema: la guineu Pispa els vol pispar les galetes per menjar-se-les. La Dora i el Botes hauran d'estar a l'aguait durant tot el camí, ja que la Pispa és capaç de qualsevol cosa per fer-los la guitza.

[2x13] Lion, el lleó del circ
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Avui ha arribat el circ! Mentre veuen passar la caravana, la Dora i el Botes es fan amics d'un lleó que es diu Lion. El somni del Lion és actuar al circ, i la Dora i el Botes decideixen acompanyar-lo a la gran carpa. Però la funció està a punt de començar i s'han d'afanyar. Si els ajudeu a trobar el camí i vigileu que la Pispa no els pispi res, segur que hi arribaran a temps.

[2x14] La gran pinyata
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Avui, la Dora i el Botes són a la fira. Volen jugar a molts jocs i pujar a les atraccions, però el que els fa més il·lusió és guanyar la gran pinyata i compartir les joguines i les llaminadures amb els seus amics. Per guanyar-la, han de reunir deu tiquets grocs. Com sempre, el mapa i la motxilla els ajudaran. Però segur que també necessitaran que els doneu un cop de mà.

[2x15] El follet alegre
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora guarda en una capsa totes les coses que la fan estar contenta. Al Botes també hi ha coses que el fan estar content. Fins i tot el Follet Rondinaire, que sempre rondina, es posa content quan veu certes coses, però són molt poques. Quan se n'assabenten, la Dora i el Botes es proposen un gran repte: aconseguir que el Follet Rondinaire es posi tan content que balli el seu ball alegre.

[2x16] Una carta per a la Pispa
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes troben l'àguila del correu urgent, que té molta pressa per repartir les cartes que porta. Però, de tant córrer, té un accident i no les pot repartir. Els nostres amics s'ofereixen a ajudar-la i se'n va a repartir cartes. N'hi ha per al Tico, per al Benny i per a l'Isa, però també n'hi ha una per a la Pispa, la guineu lladregota. No els fa gaire gràcia, però l'hi aniran a portar.

[2x17] El supermapa *
Capítol:
Subtítols:
Imatge
En una excursió amb la Dora i el Botes, el mapa troba una capa màgica. Se la posa i es converteix en el Supermapa, un mapa amb superpoders. Llavors la mare de la Dora els crida perquè vagin a veure una supersorpresa que hi ha a ca la Dora. Com a cada episodi, el mapa els ajudarà a anar-hi ben de pressa, però com que aquesta vegada és el Supermapa, la seva ajuda serà súper!

[2x18] La Dora fa el mico
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Mirant les fotos d'un àlbum, la Dora explica al Botes que ella no ha sabut travessar mai tot el pont de barres del parc infantil. El Botes l'anima a tornar-ho a provar perquè creu que ara ja se'n sortirà. Decideixen anar al parc on hi ha aquesta instal·lació perquè la Dora faci la prova, i, quan arriben al parc, troben tots els seus amics, que volen veure com la Dora passa el pont.

[2x19] La banda de música
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes llegeixen al diari que al poble del costat la gent no pot fer música. Resulta que el senyor Silenci, que no suporta el soroll, els ha tancat els instruments dins d'una caixa. L'única manera d'obrir-la és tocar una peça musical, però sense instruments és impossible. La Dora i el Botes decideixen formar una banda, i es posen en marxa per obrir la caixa i tornar els instruments als seus amos. Oi que els ajudareu?

[2x20] Fet i amagar
Capítol:
Subtítols: NO TÉ
Imatge
La Dora, el Botes i els seus amics volen que jugueu amb ells a fet i amagar. Què, us ve de gust? Molt bé, pareu vosaltres! Primer heu de buscar la Dora, el Botes, la motxilla i el mapa. Quan els trobeu, tots plegats anireu a buscar el Benny, el Tico, l'Isa i el Sr. Tucà, que s'han amagat molt ben amagats. Si els trobeu, el Sr. Tucà us donarà un trofeu molt maco!

[2x21] Clic!
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Com que té una càmera nova, la Dora decideix participar en un concurs de fotografia. Ha de presentar-hi les fotos de tres animals: un peresós, una cabra blanca i una guineu. De guineu en coneix una, la Pispa, i, tot i que no li fa gaire gràcia, decideix anar-la a buscar per fer-li una foto. Amb l'ajuda del Botes, es posa en camí per fotografiar els tres animals.

[2x22] Anem a buscar ous
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes surten a buscar uns ous molt especials. Són uns ous pintats de molts colors i amb regals a dins. El que els fa més il·lusió trobar és un gran ou groc, però, mentre el busquen, en van trobant molts més de petits. En troben a l'estany dels ànecs, a la granja i al llarg de tot el camí. Fins i tot troben la Pispa disfressada d'ou gegant!

[2x23] Superespies
Capítol:
Subtítols:
La Dora i el Botes fan d'espies, i el senyor Tucà els encarrega una missió secreta: han d'avisar l'Isa que la guineu Pispa li vol robar uns pastissets! Perquè puguin complir la missió, el senyor Tucà els dona un munt d'eines d'espies que els faran molt servei: unes ulleres per veure-ho tot, unes vambes de reacció, una corda especial, un telèfon... Amb tot això es disposen a complir la seva perillosa missió.

[2x24] La mascota de l'escola
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora ensenya la seva escola al Botes, i una de les coses que li fan més il·lusió que vegi és la mascota de la classe, el hàmster Mimo. Però quan són davant de la gàbia, veuen que no hi és. Primer el busquen per la classe, però llavors veuen que hi ha una finestra oberta i dedueixen que s'ha escapat. El mapa els diu on ha anat a parar el Mimo, i ells surten a buscar-lo.

[2x25] Qui fa anys, avui?
Capítol:
Subtítols:
Imatge
Si veieu el globus dels aniversaris volant pel cel, vol dir que es prepara una festa d'aniversari. La Dora i el Botes volen descobrir qui fa anys per anar a la seva festa. Però, per arribar al parc on se celebrarà, han de creuar una muntanya i un llac. Pel camí van preguntant al Tico, l'Isa i els altres si és el seu aniversari, però tots diuen que no. Qui deu fer anys, avui? Els voleu ajudar a resoldre el misteri?

[2x26] Quac-quac
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes estan pintant un llibre amb ceres. Al llibre hi surt una mare ànega que ha post cinc ous. Quan pinten els ous, es trenquen i en surten aneguets, però l'últim ou va a parar a una altra pàgina, i l'aneguet que hi havia a dins es perd. La Dora i el Botes no dubten ni un segon a entrar a dins del conte per buscar l'aneguet i portar-lo amb la seva mare.

TEMPORADA 3 [8/24]:
Spoiler: mostra
Carpeta completa:
[3x01] La Dora i el xaiet
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes troben un petit xai blanc que s'ha perdut i que busca la seva mestressa. Per ajudar-lo, tots tres entren en un llibre ple de cançons infantils i, de camí cap a ca la Maria, que és la mestressa del xaiet, troben els personatges de moltes cançons infantils que els ajuden a superar diferents obstacles perquè el xaiet i la Maria es puguin retrobar.

[3x02] El camió encallat
Capítol:
Subtítols:
Imatge
El Botes té molts amics camions, i un bon dia rep una trucada del Camió dels Gelats, que s'ha quedat encallat en un marge i no en pot sortir. Ell i la Dora decideixen anar a ajudar-lo. Pel camí troben uns quants obstacles, però com que el Botes ha agafat el mòbil, pot anar trucant als seus amics camions perquè els ajudin a superar-los fins que arriben on hi ha el Camió dels Gelats.

[3x03] Més fort
Capítol:
Subtítols:
Imatge
El Gall Vermell és l'encarregat de despertar el sol quan arriba l'hora, però el pobre té mal de coll i està afònic. La Dora i el Botes miren de curar-li el mal de coll perquè pugui cantar i amb el seu quiquiriquic aconsegueixi despertar el Sol. Però aquest no és l'únic problema que té el Gall Vermell ja que, per despertar el Sol, també ha de pujar al turó més alt. Que complicat, tot plegat!

[3x04] El robot Roberto
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes es troben el Roberto, un robot que s'ha perdut i que els demana ajuda per tornar a casa del seu "grandpa", el seu avi. Per sort, el Roberto porta un cinturó ple d'eines, que els van molt bé per arreglar tot de coses que es troben pel camí. Ah, i avui la Dora i el Botes també coneixen una estrella molt especial i molt manetes que es diu Eines!

[3x05] La gran patata
Capítol:
Subtítols:
Imatge
El Benny és amb la Dora i el Botes. Tot d'una, troba una vareta màgica i vol convertir una gran pedra en una patata, però és ell el que s'hi acaba convertint. Llavors la Dora i el Botes se l'emporten amb un carretó cap al castell del Mag, perquè ell el torni a transformar en toro. Però, per arribar-hi, han de travessar un jardí, una gran porta i passar pel costat d'un drac adormit. Quin perill!

[3x06] Viatge al planeta porpra
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes coneixen uns extraterrestres que han aterrat, amb el plat volador, just davant seu. La mala sort fa que, només baixar del plat, aquest s'espatlli i es quedin sense poder tornar a casa seva, el Planeta Porpra. Els nostres amics els hi hauran de dur amb un coet que els deixa l'Isa, travessant la Via Làctia i esquivant roques de l'espai.

[3x07] La Ciutat Perduda (Àudio anglès del DVBrip)
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora ha perdut el Teddy Bear, el seu osset de peluix, i el Mapa li diu que el pot trobar a la Ciutat Perduda, un lloc on van a parar tots els joguets i els tresors que perden els nens. La Dora i el Botes hi volen anar, però per arribar-hi primer hauran de passar per la piràmide dels números, la drecera i la selva capgirada. Hi arribaran?

[3x08] El cosí Diego
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes van a veure el Diego, un cosí de la Dora. El Diego ajuda els seus pares a portar un centre de recuperació d'animals. Hi ha una cria de jaguar que s'ha quedat encallada en una pedra enmig del riu, davant d'una gran cascada, i crida demanant ajuda. Els nostres amics sol·liciten la col·laboració de diversos animals per arribar fins al jaguaret i poder-lo ajudar.

[3x09] Salveu els gossets
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora i el Botes juguen a un videojoc en què cal salvar uns gossets que empaita l'home de la gossera. L'home acaba tancant tots els gossets en gàbies menys un, que salta fora del joc per demanar ajuda als nostres amics. Ells entren al joc i han de passar per la caseta del gos i el riu de l'Os de Gos per poder arribar a les gàbies dels gossos i ajudar-los.

[3x10] Sisplau!
Capítol:
Subtítols:
Imatge
La Dora llegeix al Botes un conte nou que té. El conte tracta del príncep Kinkajú, a qui han de coronar rei, però la corona és màgica i es queda flotant enlaire, de manera que no se la pot posar. Els nostres amics saben que la paraula màgica per solucionar-ho és la paraula anglesa "please", sisplau, i es fiquen a dins del conte per ajudar el pobre Kinkajú.

[3x11] El dinosauret
Capítol: 2 abril
Subtítols:
Imatge
Un ou gegant cau rodolant d'un turó. Quan es trenca, en surt una cria de dinosaure. La Dora i el Botes volen ajudar el petit dinosaure a tornar amb la seva mare, que viu a l'illa dels dinosaures. Però, per arribar a l'illa, primer han de creuar un riu i després han de passar per davant d'una mare tiranosaure. Amb l'ajuda del Diego i el seu diari de camp, segur que ho aconseguiran.

[3x12] El dia especial del Botes
Capítol: 2 abril
Subtítols: 2 abril
Imatge
Com que és el dia especial del Botes, el petit mico pot triar què vol fer, i decideix que vol participar en una desfilada de tambors, vol visitar el centre de recuperació d'animals i, sobretot, vol anar a veure el seu pare a la feina. El seu pare treballa construint un parc d'atraccions i, quan el van a veure, justament acaben de construir unes grans muntanyes russes i les poden estrenar.

[3x13] Cap al Pol Sud
Capítol: 7 abril
Subtítols: 7 abril
Imatge
La Dora i el Botes van a visitar el Diego, el cosí de la Dora, al Centre de Recuperació d'Animals. Mentre són allà, arriba un camió del centre amb un animal, un pingüí que ha perdut la seva família. Resulta que la família viu al pol sud, i la Dora, el Botes i el Diego decideixen tornar el petit pingüí a casa seva amb els seus pares. Sembla una feina complicada. Ho aconseguiran?

[3x14] La Dora salva el partit
Capítol: 7 abril
Subtítols: 7 abril
Imatge
La Daisy, la cosina de la Dora, té un partit de futbol molt important, però els falta una jugadora. La Dora i el Botes hauran de travessar una selva plena de cocodrils per arribar a l'estadi de futbol i poder salvar el partit dels Tigres Grocs, que avui s'enfronten als Taurons Vermells en un estadi espectacular, amb un públic que no para d'animar. Arribaran a temps de salvar el partit?!

[3x15] Uh!
Capítol: 8 abril
Subtítols: 8 abril
És Halloweeen i tothom va disfressat, per això la Dora i el Botes no s'estranyen quan troben un monstre petit. Però no és cap disfressa, sinó un monstre petit de veritat que s'ha perdut i que ha de tornar a casa abans de les dotze, perquè aquesta és la norma per als monstres petits. No cal dir que la Dora i el Botes l'ajudaran, però no serà fàcil, perquè el monstre petit no sap com anar-hi.

[3x16] Què passa, després?
Capítol: 8 abril
Subtítols: 8 abril
La Dora li explica el conte dels Tres Porquets al Botes, però quan s'acaba volen saber què passa després. La Dora decideix fer servir la imaginació, i resulta que després arriba un rei que troba a faltar molt la seva mare i que demana als tres porquets que la vagin a buscar. Però, com que els fa por, sabeu qui anirà a buscar la mare del rei? La Dora i el Botes, esclar!

[3x17] Rescat, rescat i rescat
Capítol: 14 abril
Subtítols: 14 abril
La Dora i el Botes senten un crit: és el jaguaret, que no sap com baixar d'un arbre. Després senten un altre crit: és l'Isa, que ha caigut en un clot de sorra i no sap com sortir-ne. I després senten el Benny, que crida perquè s'ha quedat encallat damunt d'un guèiser de fang enganxifós. La Dora i el Botes els han de rescatar tots tres, i primer han de decidir l'ordre dels rescats.

[3x18] El dinosaure de peluix del Botes
Capítol: 14 abril
Subtítols: 14 abril
El Botes ha perdut el seu dinosaure de peluix al parc gran, i no pot dormir si no el té amb ell al llit. El mapa li indica que, per arribar al parc gran, primer ha d'entrar al Centre per Animals del Diego, i després ha de passar per davant de l'estable del Benny. Però és un viatge contra rellotge, perquè aviat es farà fosc i llavors no podrà trobar el seu dinosaure!


TEMPORADA 4 [0/20]: encara no emesa en català
TEMPORADA 5 [0/19]: encara no emesa en català
TEMPORADA 6 [0/17]: encara no emesa en català
TEMPORADA 7 [0/]: encara no emesa en català
TEMPORADA 8 [0/]: encara no emesa en català

Extra: Estrena
Imatge
Juga i aprèn anglès amb la Dora i el seu amic Botes. Let's go!
Nous capítols de la Dora
worldofjake2012 l’ha editat per darrera vegada el dia: dg. 08 abr. 2018, 02:13, en total s’ha editat 67 vegades.
 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [2/172] [català-anglès + subtítols] [WEBRIP+TVRIP]

dg. 25 des. 2016, 23:37

Capítols 1x03 i 1x04 pujats!
 
Avatar de l’usuari
wachimiro
Moderadors
Moderadors
Entrades: 1771
Membre des de: dg. 19 feb. 2006, 16:53
Ubicació: China

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [4/172] [dual català-anglès] [WEBRIP+TVRIP]

dl. 26 des. 2016, 02:11

Gracies, aquesta me la baixo :).
Si teniu cap problema per descarregar amb JDownloader feu servir aquesta versió i actualitzeu aquí la trobareu. -->>JDownloader <<--
 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [4/172] [dual català-anglès] [WEBRIP+TVRIP]

dl. 26 des. 2016, 03:59

wachimiro ha escrit:
Gracies, aquesta me la baixo :).

De res, col·lega. Pujaré més quan arriben nous capítols. =)
 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [4/172] [dual català-anglès + subtítols] [WEB+DVB+DVD]

ds. 31 des. 2016, 15:40

Capítols 1x05 i 1x06 pujats!
 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [6/172] [dual català-anglès + subtítols] [WEB+DVB+DVD]

dg. 01 gen. 2017, 23:57

Capítols 1x07 i 1x08 pujats!
 
 
Avatar de l’usuari
wachimiro
Moderadors
Moderadors
Entrades: 1771
Membre des de: dg. 19 feb. 2006, 16:53
Ubicació: China

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [9/172] [dual català-anglès + subtítols] [WEB+DVB/DVD]

ds. 07 gen. 2017, 18:00

Gracies per els nous ;)
Si teniu cap problema per descarregar amb JDownloader feu servir aquesta versió i actualitzeu aquí la trobareu. -->>JDownloader <<--
 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [9/172] [dual català-anglès + subtítols] [WEB+DVB/DVD]

ds. 07 gen. 2017, 18:13

wachimiro ha escrit:
Gracies per els nous ;)

De res, col·lega! :yeah:
 
 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [10/172] [dual català-anglès + subtítols] [WEB+DVB/DVD]

dl. 09 gen. 2017, 20:25

Capítol 1x11 pujat!
Potser repujaré alguns capítols si hi ha versions DVD dels capítols
 
 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [12/172] [dual català-anglès + subtítols] [WEB+DVB/DVD]

dj. 12 gen. 2017, 23:07

Afegits els capítols 1x13 i 1x14!
 
 
Avatar de l’usuari
worldofjake2012
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 71
Membre des de: dt. 29 nov. 2016, 22:59
Contacta:

Re: [MEGA] Dora l'exploradora [24/172] [dual català-anglès + subtítols] [WEB+DVB/DVD]

dl. 23 gen. 2017, 08:59

Afegits els capítols 1x16, 1x17, 1x18, 1x19, 1x20, 1x21, 1x22, 1x23 i 1x24!

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants