Anime i manga en català

Moderadors: Guiru, Maki

 
toge

Problema emule

dv. 28 abr. 2006, 17:59

Tinc un problema: el meu emule nomes puja(12kb/s minim), no baixa( el maxim ke agafa es 2kb/s :no: )
I em preguntava si sabeu com solucionar-ho, o si s'ha d'utilitzar algun mod per a ke funcioni.
Thnks :yeah:
 
Avatar de l’usuari
Maki
Moderadors
Moderadors
Entrades: 6322
Membre des de: dt. 18 maig 2004, 17:02
Ubicació: Donde-puedo-verte
Contacta:

dv. 28 abr. 2006, 18:49

Quina conexió tens?

Detalla una mica més que tens per poder ajudar-te.
Imatge
 
toge

dv. 28 abr. 2006, 18:59

Maki_ ha escrit:
Quina conexió tens?

Detalla una mica més que tens per poder ajudar-te.


Conexio: 1mega dividit en dos ordinadors.
Versio Emule:0.47a
Servidor ke utilitzo: DonkeyServer nº1

P.D. Relacio SU/DU 11.98:1
:no:
 
Avatar de l’usuari
llavitrancho
Sushinchu
Sushinchu
Entrades: 414
Membre des de: dl. 08 des. 2003, 20:01
Contacta:

dv. 28 abr. 2006, 21:13

a mi em passava.... fins q em vaig posar l'emule plus..

Emule Plus v1.2

em va de puta mare... tinc pics de 50Kb/s :jaja:
Imatge
 
Jmslash

dv. 28 abr. 2006, 21:27

Però tu has configurat eMule? ho dubto veient les teves estadístiques... Has mirat manuals de configuració??? Tens eMule engegat 1 hora al dia u ke? XDDDDD Explica què fas amb eMule perquè sinó malament... S@lu2.
 
Sesshomaru

dv. 28 abr. 2006, 21:31

Potser que tinguis ID baixa... mira si tens ben configurats els ports per a que et descarregui bé.

:adeu:
 
toge

dv. 28 abr. 2006, 22:07

Tinc ID alta, i els ports tots oberts ;)

P.D. Ara em baixare el plus, aveure ke tal :yeah:

P.D.2 el link no funciona :huh:
 
Avatar de l’usuari
llavitrancho
Sushinchu
Sushinchu
Entrades: 414
Membre des de: dl. 08 des. 2003, 20:01
Contacta:

dv. 28 abr. 2006, 22:24

http://emuleplus.info/

el link x baixarte'l està a baix de la pagina. clica la fleixeta verda de sota on hi posa Installer t'enviara a una altra pagina, clica la primera opcio :eMulePlus eMulePlus-1.2 March 2, 2006 (clica Download) i un cop allà clica sobre eMulePlus-1.2.Installer.exe; i ja està, selecciona el mirror que et faci més gracia :yeah:
Imatge
 
toge

dv. 28 abr. 2006, 22:34

escolta i de anarte la mula com a mi (1kb/s - 5kb/s), al pasarte al plus, et va a 50kb/s???? :blink: :blink:

EDIT1:baixat i instalat; no em va bé, els ports estan oberts, pero la mula em diu ke no :blink:
 
toge

ds. 29 abr. 2006, 15:04

una cosa es posible ke vaji lent pels ports ke tinc oberts? nu se ara mteix tinc TCp 4682 UDP 4692 ;) digueume els ke utilitzeu vosaltres per probarlos aveure si canvia la cosa... :(
 
Avatar de l’usuari
llavitrancho
Sushinchu
Sushinchu
Entrades: 414
Membre des de: dl. 08 des. 2003, 20:01
Contacta:

dl. 01 maig 2006, 18:08

aviam... la velocitat d la mula es molt relativa... depen del q t'estiguis baixant i de quantes fonts... xo vaja, q si, q algun arxiu m'ha arribat a més de 50Kb/s

els ports jo tinc els "de serie" TCP: 4662 UDP: 4672 no m'han donat cap problema...

x cert, estas segur q has descativat el firewall de windows i el de l'antivirus??? ... pq si has obert els ports no et pot donar lowID.... torna-ho a mirar, i si d cas mira-ho al antivirus q a vegades se'ls en va la olla i conecten el firewall pq si...
Imatge
 
toge

dl. 01 maig 2006, 18:27

tinc ID ALTA aixo es el mextranya, a mes el firewall de windows esta desactivat i el del antivirus tb

:yeah:
 
Avatar de l’usuari
lillous
Ishinchu
Ishinchu
Entrades: 74
Membre des de: dl. 05 abr. 2004, 15:13
Ubicació: granollers

dj. 01 juny 2006, 17:39

prova diferents configuracion d'emule, jo tenia si fa no fa el mateix problema i ara em va molt més bé.

T'indico la meva configuracion pero adsl 1 mb baixada i 300 pujada:

TCP: 17525
UDP: 17535
DESCARGA: 100 BAIXADA
22 PUJADA
SENSE LIMIT DE BAIXADA
TAMANY CUA: 5000
CONEXIONS MAXIMES: 1000
EN 5 SEG: 60

ACTIVAR: MOSTRAR ANCHO DE BANDA EXCEDENTE
ABRIR PUERTOS DE CLIENTE EN FIREWALL INTERNO DE WINXP

Espero que et funcioni!
 
Jmslash

dj. 01 juny 2006, 22:09

Cionnexions màximes 1000 és una burrada pròpia d'inexperts. Jo fa molt ficava 7000 connexions i sí, emUle tirava perquè el tenia engegat 24 hores, ara bé, navegar al cap d'un dia ja li costava, pensa que sobresatures el router que no crec que soporti tantes connexions!!!

Per cert. amb eMule busca la teva pròpia configuració, no perquè lu vagi bé a un t'anirà a tu bé... encara que després de ficar-la se't fiki a baixar...

Ves provant configuracions de pujades i baixades d'acord amb la teva connexió. hi han altres paràmetres com desactivar actualitzar llistat de servidors que si ke han de traure's però pel que respecta a la pestanya servidors... experimenta...

S@lu2.
 
Avatar de l’usuari
Mad93
Moderadors
Moderadors
Entrades: 5850
Membre des de: dj. 27 nov. 2003, 20:00
Ubicació: Vivint a la universitat ><
Contacta:

dj. 01 juny 2006, 22:12

Els router que et dona telefònica i companyia són d'estar per casa (mai més ben dit XD), alguns amb 250 connexions sumultànies ja no poden (altre cosa és que posis 700 a la mula i l'altre que les faci realment).
Imatge
Tant avorrit que m'he fet un bloc... un més. Servidor mig online...

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 6 visitants