Anime i manga en català

Moderadors: Moderadors, Webmaster

 
Avatar de l’usuari
xvs
Usuari
Usuari
Entrades: 5
Membre des de: dv. 25 nov. 2022, 08:03

Re: El foro esta muerto

dc. 12 jul. 2023, 09:59

Estoy de acuerdo con lo que se ha comentado sobre los nuevos usuarios.

Hace poco que he conseguido entrar después de dar mil vueltas por la web y por el foro. No ha sido hasta que he encontrado un post de casualidad donde se comentaba que te podían activar la cuenta por Telegram de forma manual.

Lo encuentro un muro considerable para alguien que está viendo la web y que quiere registrarse para participar. En ningún momento del proceso de registro se indica el tema de Telegram, solo pone que llegará un email para activar la cuenta y después de X intentos de reenvío al final te das por vencido.

Como nuevo usuario te da una imagen de foro sin mantenimiento y abandonado.

Si al menos se pusiera una indicación sobre el tema de activar el usuario, creo que aumentaría bastante el flujo de nuevos usuarios en el foro. Eso o que funcionara el tema del envío del mail de activación.

Tómese mi opinión como un comentario constructivo! ^^ Que sería una pena ver bajar esto con todo el trabajado que hay por detrás.
 
Perm6142
Usuari
Usuari
Entrades: 3
Membre des de: dt. 15 ago. 2023, 09:40

Re: El foro esta muerto

dt. 15 ago. 2023, 23:14

És veritat que els fòrums ultimament estan de capa caiguda, es fa servir discord o telegram. Jo personalment des de que vaig descobrir Reddit que no he tornat a buscar fòrums de temàtica concreta, al tenir-ho tot en una sola aplicació, amb moderació i tal.
Però també cal destacar que una de les webs més visitades a espanya és un famós i infame fòrum de cotxes on no es parla de cotxes. Vaja que si entre tots posem una mica de la nostre part es pot tirar endavant.

Respecte al drive no puc opinar. Hi ha una màxima en el disseny d'interficies i experiència d'usuari que diu que el usuari sempre fa servir el camí més fàcil. A cada clik extra que s'ha de fer per aconseguir una cosa, cau el nombre d'usuaris. I a partir de 3 clicks la tasca es considera "dificil" i només els usuaris més dedicats hi arribaran (per això a les botigues online totes volen que facis "compra en 1 click" i que guardis tots els detalls de adreça i targeta. Amb això el que vull dir és que s'ha d'escollir (i no és fàcil) què es vol màximitzar, si el nombre de descàrregues o la participació en el fòrum.
 
Avatar de l’usuari
Abv1206
Usuari
Usuari
Entrades: 2
Membre des de: ds. 21 maig 2022, 00:23
Ubicació: Catalunya

Re: El foro esta muerto

ds. 30 set. 2023, 14:25

Proposaria com a idea per a millorar l'activitat dels usuaris al fòrum fer una app mòbil del fòrum. Com bé diu Perm6142 la gent va per al camí mes fàcil, i si que es veritat que fa mandra entrar a la web, ja sigui per smartphone o pc, i es molt més ràpid i fàcil amb un sol clic des del mòbil, que tots en tenim.
A. Bonet
 
Avatar de l’usuari
Wrrzag
Usuari
Usuari
Entrades: 4
Membre des de: dg. 24 des. 2023, 21:24

Re: El foro esta muerto

dv. 29 des. 2023, 18:22

Com a nou usuari també crec que això de què no funcioni el mail és una gran barrera perquè entrin noves persones al fòrum. Per altra banda, estic molt en desacord en el que s'ha comentat de què Discord (o altres) és el futur i tot això: Discord no deixa de ser un xat millorat, però continua sent un xat, i té uns casos d'ús diferents dels dels fòrums*. A un fòrum queden arxivades tant les converses com la informació, fent que qualsevol usuari pugui accedir-hi en tot moment si sap una mica de què va el tema (per exemple, si vol buscar info sobre Bola de Drac, pot arribar als fils dedicats a això fàcilment i seguir la conversa amb calma). A més un fòrum és indexable pels cercadors.
Als xats tot això es perd, i sumat a la natura del mitjà, que fa que els missatges siguin més curts i sigui més com una conversa, fent que sigui un horror mantenir informació accessible per la gent.


* tot i ser la novetat i lo "guai" i que hi hagi gent que sembla que no conegui altra cosa encara que sigui l'eina incorrecta pel que volen
 
Avatar de l’usuari
Unknown Pseudoartist
Usuari
Usuari
Entrades: 15
Membre des de: dc. 09 nov. 2022, 18:02
Ubicació: Unknown Lands
Contacta:

Re: El foro esta muerto

dv. 17 maig 2024, 18:59

Estic totalment d'acord amb el desacord de Wrrzag. De fet ni tan sols penso que Discord sigui una millora als xats de tota la vida, ja que al contrari que el IRC o altres clàssics està tot molt mes tancat i lligat amb una aplicaciò i una empressa concreta. A mes que personalment ho trobo molt mes comode quan l'us que es fa de cada cosa està per separat: xats a temps real amb una cosa, forums a altra cosa, etc. La manera en que funciona moltes coses a l'internet avui dia en sembla molt mes embolic, ja que es barreja tot i mai saps si aixó que comentas ara es tornarà en una conversa o es perdrà al temps o que.

Tot i que també he de reconeixer que tampoc no hi poso de la meva part per fer que el forums siguin mes actiuis i amb mes vida i tot allò. Suposo que d'alguna manera ens hem acostumat a altra cosa, no se.
 
Avatar de l’usuari
Wrrzag
Usuari
Usuari
Entrades: 4
Membre des de: dg. 24 des. 2023, 21:24

Re: El foro esta muerto

dt. 21 maig 2024, 10:48

Unknown Pseudoartist ha escrit:
al contrari que el IRC o altres clàssics està tot molt mes tancat i lligat amb una aplicaciò i una empressa concreta


Exacte, és un dels grans problemes de fer servir Discord per qualsevol cosa que hagi de ser semipermanent, el dia que a aquella gent se li creuin els cables ets pell. De fet, ara ja estaven anunciant més publicitat a l'aplicació, el dia que hagin de fer-la rendible 100% riurem.

Unknown Pseudoartist ha escrit:
A mes que personalment ho trobo molt mes comode quan l'us que es fa de cada cosa està per separat: xats a temps real amb una cosa, forums a altra cosa, etc. La manera en que funciona moltes coses a l'internet avui dia en sembla molt mes embolic, ja que es barreja tot i mai saps si aixó que comentas ara es tornarà en una conversa o es perdrà al temps o que.


100% d'acord. A mi, almenys, m'agrada poder veure el context dels missatges de forma fàcil i, si tinc temps i curiositat, anar enrere en el temps per seguir la conversa. A llocs com Discord (o Telegram) és gairebé impossible per poc que hi hagi una mica de participació.


El grup de Telegram està prou actiu, i hi ha converses que bé podrien ser fils aquí… Mirar de migrar-ho entre tots és l'únic que se m'acudeix per intentar reflotar això, però és cert que si el que vols és fer un missatge ràpid no és tan còmode.

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 2 visitants