Anime i manga en català

Moderadors: Moderadors, Webmaster

 
Avatar de l’usuari
Elwe
Moderadors
Moderadors
Entrades: 1907
Membre des de: ds. 11 oct. 2003, 19:57

Criteris per a la inclusió de sèries a la bd de la web.

dj. 21 gen. 2010, 23:44

Obrim aquest tema per aclarir aquest aspecte davant dels dubtes al respecte que de tant en tant ens fan alguns usuaris. Tot i que ja s'ha donat resposta en alguna ocasió, crec interessant exposar-ho en un lloc més "visible" per facilitar així l'aclariment d'aquest dubte d'usuaris futurs.

Abans de res, faig l'aclariment de que quan parlo de "sèries", ens referim a sèries, pel·lícules, manga, etc, etc...

Quins criteris "generals" ens fixem a l'hora de decidir quines sèries s'inclouen a la base de dades d'elinks de la web?.

Primer. Que la sèrie estigui en català. Ja sigui perquè l'àudio estigui en català (o un dels àudios en el cas de "multiaudios"), o subtitulada en català.
Segon. En el cas de trobar-nos amb dues sèries amb característiques "tècniques" similars, es deixa la que estigui més avançada. Es a dir, que si una versió té 30 episodis i una altra 10, la que es deixa a la base de dades és la de 30.
Tercer. En el cas de trobar-nos dues sèries ja acabades, es deixa la que tingui més qualitat.

Així també juguem una mica amb el segon i tercer criteri. Si, per exemple, es comença una sèrie amb millor qualitat (DVD) que una que ja està acabada (TVRip), s'acostuma a incloure també la de més qualitat a la base de dades com una nova versió, però en el moment que la de més qualitat iguali o superi a la de menys qualitat, s'esborraria la de menys qualitat.

Ja dic que això són criteris generals, ja que podem trobar-nos excepcions, tot i que sempre es comenten aquestes excepcions entre l'equip de col·laboradors de la web.

Si considereu que alguna release compleix aquests criteris i no es troba en la base de dades, podeu enviar un missatge privat a qualsevol col·laborador de la web, que ja ho comunicarà a qui sigui pertinent. ;)

:adeu:

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 3 visitants